K a r á c s o n y i a j á n d é k c s o m a g o k

NAP-VÖLGY

B o r á s z a t é s É l m é n y b i r t o k

Az ünnep mindenkinek mást jelent. Van, aki számára a csillogást jelképezi, másoknak épp az jelenti az ünnepi hangulatot, ha kicsit eltompulhatnak a fények. Valami viszont közös: az ünnep egyet jelent a törődéssel és gondoskodással, az odafigyeléssel, valamint a feltöltődéssel.

Karácsonykor ehhez szeretnénk mi is hozzájárulni.
nap-volgy_karacsony-slider-05
Időtlen stílus és örök klasszikus ajándék

L e p d m e g s z e r e t t e i d k ü l ö n l e g e s a j á n d é k c s o m a g j a i n k k a l !

Tudjuk, hogy évről évre egy kisebb feladvánnyal fűszerezett feladat az ideális ajándék felderítése, éppen ezért olyan csomagokat állítottunk össze, melyek amellett, hogy ízletesek és különlegesek, ideálisak mindenki számára, aki rajong a személyre szabott megoldásokért, az exkluzív részletekért és a kifinomult csomagolásért.

Mert bár a bor, a csokoládé és a gourmet falatok örökzöld ajándéknak minősülnek, mégis állandóságukban és kiszámíthatóságukban rejlik a legörömtelibb fogadtatás, ha ajándékozásra kerül sor.
Miért a Nap-völgy Borászat?

H i s z ü n k a m a g a s m i n ő s é g b e n é s a j ó l f e l i s m e r h e t ő s t í l u s b a n

Hiszünk abban, hogy a jó borhoz nem kell más, mint a szőlő természetességének, valamint a borász elhivatottságának és szakmai alázatának egyensúlya. Minden bor saját egyéniséggel és karakterrel bír, amelyeket nem szeretnénk elfedni és a trendekhez formálni. Munkánk során így törekszünk arra, hogy hagyjuk érvényesülni a fajta és a terroir jellegzetességeit, fokozott figyelmet fordítunk a talajművelésre, a megfelelő tápanyagellátásra és a biodiverzitás fenntartására.

Filozófiánk visszaköszön a Borászatunkhoz megálmodott közel egy hektárnyi Élménybirtokon is. Vágytunk arra, hogy egy olyan helyet teremtsünk, ahová jó elszökni a megszokott hétköznapokból, és egy nyugodtabb, feltöltődéssel fűszerezett kikapcsolódást választani. Számunkra a szőlőtermesztés és a borkészítés is azt jelenti, hogy visszatérjünk az elfeledett értékekhez és figyelmesek legyünk a mindennapok apróságaira. Ezzel a szemléletmóddal szeretnénk borokat készíteni nagy ünnepekhez, hétköznapokra, társasághoz, magányhoz, kis és nagy pillanatokhoz. De legyen szó bármilyen eseményről, munkánk során az első mozzanattól kezdve a folyamat végéig a legmagasabb minőséget képviseljük, kompromisszumok nélkül.
nap-volgy-2021-karacsony-j01
nap-volgy-2021-karacsony-b02
Karácsonyi kollekció

R é s z l e t e k é s é r t é k e k

Karácsonyi kollekciónkat a részletek gondos tervezésével és kivitelezésével álmodtuk meg, hogy egy olyan csomagot kapjunk kézhez, amely kifejezi mindazt az értéket és magas minőséget, amelyet a Nap-völgy képvisel.

A dobozokra kerülő pántok különleges sötétzöld színén arany prégnyomással kapott helyet a címkékről már jól ismert borház, amely ezúttal téli hangulatában díszíti a csomagolást. Szintén a borház köszön vissza a három borcímke elülső oldalán is, amelyet a letterpress mélynyomással készített oldalsó felirat koronáz meg, ami Ady Endre Karácsonyi rege című versének gondolatait őrzi. A ház képe és a címke alján található sáv szintén prég technikával készült: a Békesség arany, az Egri Bikavér ezüst, a Nap-völgy fehér cuvée rézszínű köntösbe bújt az ünnepekre.
KARÁCSONYI CSOMAGJAINK

F e d e z d f e l b o r - é s g o u r m e t k í n á l a t u n k a t !

Karácsonyi ajándékcsomagjaink részeként – a borkínálat mellett – elérhetőek kézzel készített, 16 darabos bonbon válogatásaink, továbbá a különleges ízelítőket tartalmazó gourmet csomagjaink is.
Kézzel készített design csokoládék

E g y c s i p e t b o r r a l é s e g y n a g y a d a g s z e r e t e t t e l

Csokoládéinkat Szó Gellért álmodta meg, akinek munkája – szó szerint – már több ízben is kiérdemelte az ország tortájának címét. Bonbonjainkhoz háromféle bort használtunk, mely az ízjegyekben is visszaköszön: a fehércsokoládé a trópusi illatokat őrző Nap-völgy fehér cuvée-ből készült, a vágott bonbon az Egri Bikavérünkből, míg a harmadik variáció karakteréhez a késői szüretelésű, félédes Mámorunk adott hozzá egy kis pluszt.

Csokoládénk a webshopban nem vásárolható meg, azonban örömmel veszünk fel egyedi megrendelést a +36 30 225 1122-es telefonszámon, illetve a kovacs.zsofia@napvolgy.hu címen.

A 16 darabos, kézműves bonbon ára: 5.450 forint.
nap-volgy-2021-karacsony-j02
Gourmet ajándékok

A g a s z t r o n ó m i a s z e r e l m e s e i n e k

Gourmet csomagjainkba a borok mellé egy ajándék 5 tételes, két fő részére szóló borkóstoló vouchert, és egy kis kulináris különlegességet is csempésztünk, amelyben összesen az alábbi 9 íz és karakter kapott szerepet: mézkaramell, kacsamáj paté késői szüretelésű borral, kacsamáj zsírjában, malac rillette, padlizsán saláta, vaníliás sütőtökkrém, bor- és mustzselé, valamint forralt bor fűszerkeverék.

A csomagok többféle kínálatban érhetőek el, melyeket korlátozott számban, egyedi megrendelés alapján tudunk felvenni a +36 30 225 1122-es telefonszámon, illetve a kovacs.zsofia@napvolgy.hu címen.

G o u r m e t c s o m a g j a i n k :

NAP-VÖLGY
Gourmet csomag egy borral 17.900 ft

5 db gourmet ízelítő (4 x 145 ml + 1 x 15 g) + Egri Bikavér + ajándék voucher 2 fő részére egy 5 tételt tartalmazó, pincetúrával egybekötött borkóstolóra

 Gourmet ízelítők:

 • kacsamáj zsírjában
 • vaníliás sütőtökkrém
 • mustzselé
 • malac rillette
 • forralt bor fűszerkeverék
Gourmet csomag egy borral 19.900 ft

5 db gourmet ízelítő (4 x 145 ml + 1 x 15 g) + Békesség (Egri Bikavér Superior) + ajándék voucher 2 fő részére egy 5 tételt tartalmazó, pincetúrával egybekötött borkóstolóra

 Gourmet ízelítők:

 • kacsamáj zsírjában
 • vaníliás sütőtökkrém
 • mustzselé
 • malac rillette
 • forralt bor fűszerkeverék
Gourmet csomag két borral 24.900 ft

5 db gourmet ízelítő (4 x 145 ml + 1 x 15 g) + Békesség (Egri Bikavér Superior) + Nap-völgy fehér cuvée VAGY Egri Bikavér + ajándék voucher 2 fő részére egy 5 tételt tartalmazó, pincetúrával egybekötött borkóstolóra

 Gourmet ízelítők:

 • kacsamáj paté késői szüretelésű borral
 • padlizsánsaláta
 • vörösborzselé
 • verjus mézkaramell
 • forralt bor fűszerkeverék