Egri bikavér (2017) és Békesség (Egri Bikavér Superior 2017) karácsonyi címkével, ajándékdobozzal

11.950 Ft
Békesség: Palackba zárt kifinomult elegancia.Színében közepes bíbor, melyhez társul a piros húsú gyümölcsök illata, valamint a tüzes, misztikus ízvilág. Közepes alkoholja és testessége keretezi a bort, amelyben épp annyi csavar van, ami a mindennapok találkozásaihoz szükséges.

Egri Bikavér: Fűszeresség és komplexitás.
Színében finoman rubin, illatos gyümölcsökkel – tökéletes lenyomata a területeink és szőlőink sokszínűségének. Testes bor a kékfrankos cigánymeggy illatával, a merlot és a syrah fűszerességével, melyeket jól öltöztet a cabernet franc bársonyossága.

Karácsonyi kollekciónkat a részletek gondos tervezésével és kivitelezésével álmodtuk meg, hogy egy olyan csomagot kapjunk kézhez, amely kifejezi mindazt az értéket és magas minőséget, amelyet a Nap-völgy képvisel.

A dobozokra kerülő pántok különleges sötétzöld színén arany prégnyomással kapott helyet a címkékről már jól ismert borház, amely ezúttal téli hangulatában díszíti a csomagolást. Szintén a borház köszön vissza a három borcímke elülső oldalán is, amelyet a letterpress mélynyomással készített oldalsó felirat koronáz meg, ami Ady Endre Karácsonyi rege című versének gondolatait őrzi. A ház képe és a címke alján található sáv szintén prég technikával készült: a Nap-völgy fehér cuvée rézszínű köntösbe bújt az ünnepekre.
Bikavér Paraméterek

Évjárat: 2017
Alkohol: 13.5 vol
Űrtartalom: 750 ml
Palackszám: 4 150
Összetétel: kékfrankos, cabernet franc, merlot, syrah

Békesség Paraméterek

Évjárat: 2017
Alkohol: 13.5 vol
Űrtartalom: 750 ml
Palackszám: 1 350
Összetétel: kékfrankos, cabernet franc, merlot, cabernet sauvignon

Díjak
Aranyérem

XXV. Egri Borvidéki Borverseny - Békesség
Daniele Cernilli:
94/100 Italy
Gambero Rosso​:
Tre bicchieri Italy