Nap-völgy fehér cuvée (2017) és Békesség (Egri Bikavér Superior 2017) karácsonyi címkével, ajándékdobozzal

11.950 Ft
Nap-völgy fehér cuvée: A nap fényjátéka köszön vissza ebben az izgalmas fehér házasításban, ezért is hivatkozunk rá palackozott napfényként. Ízében a gyümölcsös, buja, trópusi aromák jelennek meg, melyek mellett kidomborodik a finom, tölgyfa hordós jelleg.

Békesség: Palackba zárt kifinomult elegancia.
Színében közepes bíbor, melyhez társul a piros húsú gyümölcsök illata, valamint a tüzes, misztikus ízvilág. Közepes alkoholja és testessége keretezi a bort, amelyben épp annyi csavar van, ami a mindennapok találkozásaihoz szükséges.

Karácsonyi kollekciónkat a részletek gondos tervezésével és kivitelezésével álmodtuk meg, hogy egy olyan csomagot kapjunk kézhez, amely kifejezi mindazt az értéket és magas minőséget, amelyet a Nap-völgy képvisel.

A dobozokra kerülő pántok különleges sötétzöld színén arany prégnyomással kapott helyet a címkékről már jól ismert borház, amely ezúttal téli hangulatában díszíti a csomagolást. Szintén a borház köszön vissza a három borcímke elülső oldalán is, amelyet a letterpress mélynyomással készített oldalsó felirat koronáz meg, ami Ady Endre Karácsonyi rege című versének gondolatait őrzi. A ház képe és a címke alján található sáv szintén prég technikával készült: a Nap-völgy fehér cuvée rézszínű köntösbe bújt az ünnepekre.
Nap-völgy fehér cuvée Paraméterek
Évjárat: 2017
Alkohol: 13.5 vol
Űrtartalom: 750 ml
Palackszám: 1 200
Összetétel: tramini, hárslevelű, sauvignon blanc, sárgamuskotály, furmint
Békesség Paraméterek

Évjárat: 2017
Alkohol: 13.5 vol
Űrtartalom: 750 ml
Palackszám: 1 350
Összetétel: kékfrankos, cabernet franc, merlot, cabernet sauvignon

Díjak
Aranyérem

XXV. Egri Borvidéki Borverseny
Daniele Cernilli:
94/100 Italy
Gambero Rosso​:
Tre bicchieri Italy