R e n d e z v é n y e i n k

ÉLMÉNYEK ÉS ESEMÉNYEK

Kóstolj bele a Nap-völgy ízébe!

Látogass el Borászatunkba, és éld át a határtalan szabadság, a mediterrán környezet, a különleges borok és finom kóstolók adta élményeket!

Borkostolók

B i r t o k t ú r a

$60 per Guest/ $15 for Club Members

Szeretettel várunk Borászatunkba, ahol egy pincetúrával egybekötött kóstolón megismerkedhetsz a borkészítési filozófiánkkal, borvidékünk sajátosságaival, a hordókban pihenő borokkal, valamint bepillantást engedünk a kulisszák mögé is.

Privát bortúráinkon 5, illetve 7 bort kóstolhattok meg a pincénkben, melynek során bemutatjuk a birtokot, a felszín alatt rejlő kincseket, és mesélünk arról, hogy miként, milyen szemlélettel készítjük a borainkat.

A borok mellé sonka- és sajtválogatással, valamint ízletes gourmet kencékkel készülünk.

W i n e - M a k i n g T o u r

$60 per Guest/ $15 for Club Members

Ever wondered what happens to grapes once it’s been harvested? That’s where the magic happens. Our technologists will walk you through the process of fermentation, aging and mixing of different sorts of wines. You’ll have the chance to be part of the wine-making process.

Rendezvényeink

Club Member

C é g e s r e n d e z v é n y e k

4 Complimentary Tastings per Member/ $45 per Additional Guest

Legyen szó megbeszélésről, konferenciáról vagy csapatépítő összejövetelről, nálunk biztosan egy kellemes környezetben, finom borok és gourmet ízelítők társaságában tehetitek emlékezetessé az itt töltött időt.

E s k ü v ő k

$120 per Couple

Az esküvőnk életünk egyik legmeghatározóbb és legszebb napja. Mi segítünk számotokra még különlegesebbé tenni, hogy egy igazán meghitt, érzelmes és önfeledt napot éljetek át együtt a szeretteitekkel és a barátaitokkal.
Club Member

P i k n i k - p a k k

4 Complimentary Tastings per Member/ $45 per Additional Guest

Az elmúlt egy évben még inkább felértékelődött a szabadban töltött idő értéke, mi pedig örömmel leszünk a társaitok abban, hogy a kirándulásaitokat, vagy a piknikkel egybekötött rendezvényeteket – a szükséges dekorációkkal és kellékekkel együtt – még teljesebbé varázsoljuk.

Menüajánlat

Napvölgy menüajánlat

E b é d e k é s b o r v a c s o r á k

$120 per Couple

Számunkra minden fogás a nap legfontosabb étkezése, ezért is készítjük ételeinket nagy szakértelemmel és gondossággal, 100%-ban magas alapanyagokból, 100% szeretettel. Örömmel várunk egy ebédre vagy vacsorára – akkor is, ha egy borsorral párosított családi vagy baráti összejövetelre vágysz, de örömmel fogadjuk érdeklődésed abban az esetben is, ha egy vállalati eseményt tennél még teljesebbé.

Events

Club Member

E x c l u s i v e W i n e C o c k t a i l P a r t y

April 14, 19:00h/ Free of charge

A glamorous one-time event that meets up all wine connoisseurs.

A f t e r n o o n P i c n i c

$75 per Guest

Every last Sunday of the of the month throughout the summer season (May-September) we hold a picnic where wine-makers and wine-lovers alike meet to enjoy each other’s company. Combined with select wines and freshly made 3-course meal for everyone, this is the recipe for the perfect Sunday afternoon.