M e n ü a j á n l a t

Számunkra minden fogás a nap legfontosabb étkezése, ezért is készítjük ételeinket nagy
szakértelemmel és gondossággal, 100%-ban magas alapanyagokból, 100% szeretettel.

Kéthetente változó menükínálattal várunk minden hétvégén, amit friss alapanyagokból, lehetőségeink szerint farm-to-table szemlélettel és csupa szívvel készítünk Nektek. 

A korábbiaktól eltérően ételeinkből helyben tudtok válogatni á la carte kínálatként.

Érkezésetek előtt mindenképp érdeklődjetek asztalfoglalással kapcsolatban telefonon
a 06 30 595 1778 számon, vagy pedig e-mailben az elmenybirtok@napvolgy.hu címen, mert kínálatunk a készlet erejéig tart.

(Amennyiben e-mailben foglaltok asztalt, kalkuláljatok azzal, hogy a válaszidő terheltebb napokon minimum 24 óra, és az üzeneteket beérkezési sorrendben dolgozzuk fel.

Mutatjuk, mivel készülünk áprilisban:

Előételek és levesek:

Kenceválogatás a kamrából (mangalica rilette – aszalt paradicsom tapenade – snidlinges sajtkrém) 4.950 Ft

Tatár beefsteak – tavaszi zöldségek 5.800 Ft

Spárgakrémleves – toast ementáli sajttal 2.200 Ft

Bivalygulyás – csipetke 2.600 Ft

Főételek:

Lazac – fehér spárga – vajban sült burgonya – tárkonyos hollandi 6.450 Ft

Glasszírozott csülök – medvehagymás burgonyapüré – marinált retek 5.200 Ft

Rozé kacsamell – vörösboros káposztahab – dödölle – színes répák –kékszőlő jus 5.800 Ft

Zsenge vajbabfőzelék – fűszeres-citrusos húsgolyók 2.900 Ft

Pirított hagymás, juhtúrós sztrapacska – tejfölhab – pirított szalonna (opcionális) 3.600 Ft 

Desszertek:

Csokoládé variációk – áfonya 2.450 Ft

New York sajttorta – borhab – eper 2.450 Ft

3 fogás választásakor a vendégünk vagy egy pohár Egri Csillagra, vagy választásod szerint egy kávéra.

Kérjük ügyelj arra, hogy pénteken és szombaton a konyhánk 21:00 órakor, vasárnap pedig 14:00 órakor zár. Mindemellett a foglalás során kérünk Titeket, hogy akként tervezzetek, hogy az asztalfoglalás legfeljebb 3 órára szól.

Bízunk abban, hogy vendéglátásunkkal hozzájárultunk a mai nap jóérzéséhez, így kollégáink munkájának honorálásaként a számla végösszegéhez 12% szervízdíjat számolunk fel.

✨Rendkívüli nyitvatartásunk✨

Április 20-án és 27-én zártkörű rendezvények okán nem tudunk fogadni Titeket, a többi, nyitvatartás szerinti napon ugyanakkor tárt karokkal várunk!

Menüajánlataink kiválasztásához tekintsd meg étlapunkat az „ÉTLAP megtekintése” gombra kattintva, majd a Megrendelés űrlapon (a menük leírása mellett) a megjegyzés mezőbe írd be a választott ételeket. 

2 f o g á s o s m e n ü

bor nélkül (10.500 ft / fő-től)
vagy 3 tétel borral (12.500 ft / fő-től)

A jó bor és az étel párban járnak, mint a dolce meg a vita; de ha épp nem a borban keresed az igazságot, akkor nálunk az előétel is duóban érkezik a desszerttel, ahogyan a főétel is az édességgel. Mert az élet sokszor párban szép.

3 f o g á s o s m e n ü

bor nélkül (12.500 ft / fő-től)
vagy 5 tétel borral (15.500 ft / fő-től)

Nálunk a kacsamell is rosé, a mártás is vörösboros és a savak is olyanok, mint egy karakteres fehérborban. Hiszünk abban, hogy a bor és a gasztronómia kéz a kézben járnak, és szimbiózisukból egy olyan sajátos összhang születik, amely kölcsönösen emeli ki egyik-másik különlegességét.

 Háromfogásos menünkből kóstolót nyerhetsz a Nap-völgy ízeiből az előételektől kezdve egészen a desszertekig.

4 f o g á s o s m e n ü

bor nélkül (15.500 ft / fő-től)
vagy 5 tétel borral (18.500 ft / fő-től)
vagy 7 tétel borral (20.000 ft / fő-től)

Örömmel invitálunk egy kulináris kirándulásra, hogy bepillants Eger új gasztro színfoltjába, ahol séfünk, Szeredi Tamás gondoskodik a különleges ízekről és élményekről, amelyet 7 különböző tétellel koronázunk meg Borászatunk legjavából.