R e n d e z v é n y e k

Látogass el Borászatunkba, és éld át a határtalan szabadság, a mediterrán környezet, a különleges borok és finom kóstolók adta élményeket! Legyen szó megbeszélésről, csapatépítő összejövetelről vagy esküvőről, nálunk biztosan egy kellemes környezetben, finom borok és gourmet ízelítők társaságában tehetitek emlékezetessé az itt töltött időt.

C é g e s r e n d e z v é n y e k

April 14, 19:00h / Free of Charge

Az otthoni vagy elszeparált munkavégzéssel töltött hónapok után jó végre feltöltődni a kollégákkal egy különleges helyen, kellemes hangulatban, finom borokkal egy kis mediterrán életérzéssel karöltve. Legyen szó sziesztáról, aktív kikapcsolódásról vagy üzleti rendezvényekről, mi örömmel várunk, hogy Veletek is megoszthassuk a Nap-völgy élményt és életérzést.Foglalással és ajánlatkéréssel kapcsolatban vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi linken, vagy e-mailben az elmenybirtok@napvolgy.hu címen.

E s k ü v ő

$75 per Guest

Kiváltság és megtiszteltetés számunkra, ha jelen lehetünk életetek egyik legfontosabb napján. Tudjuk, hogy ez egy olyan nap az ember életében, amelynek az emlékét egy életen át őrizzük, épp ezért megfelelő gondossággal, szakértelemmel és figyelemmel támogatunk Titeket ezen az úton.

Foglalásaink függvényében lehetőségetek van esküvőszervezői szolgáltatást is igényelni, amelyet kétféle csomag részeként választhattok, aszerint, hogy közvetlenül a nagy napon és az azt megelőző egy hónapban, vagy pedig hosszabb intervallumban van szükségetek egy kis plusz segítségre.

Esküvői időpontjaink 2022. nyarára nyílnak meg; egyedi, személyre szabott ajánlatkéréssel kapcsolatban keressetek minket az alábbi linken, vagy a kovacs.zsofia@napvolgy.hu címen.

P i k n i k - p a k k

$120 per Person

Fogj egy (vagy kettő) üveg bort, egy kis ízelítőt a kamrából, és tegyél egy kis sétát a szabadban! Nincs is jobb néha, mint elvonulni a város zajától, és egy kis pikniket tartani a szőlőben, az erdő szélén…vagy akár nálunk a fűben. A csomagot mi teljes egészében összeállítjuk Nektek – kosárral, pléddel, poharakkal, borral, falatkákkal.

Amennyiben pedig szeretnél egy kis ünnepi hangulatot adni a piknikhez, és szívesen szerveznél nálunk egy lánybúcsút, babavárót, szülinapot, vagy bármilyen olyan eseményt, ami fontos számodra, mi segítünk megvalósítani Neked a teljes dekorációval együtt.

Piknik-pakk kínálatunk hamarosan elérhetővé válik, de ha addig is már szívesen kipróbálnád, keress minket egyedi ajánlatért az alábbi linken, vagy e-mailben az elmenybirtok@napvolgy.hu címen.

J a z z & M e r l o t

May 8, 20:00h / $75 per Guest

Every last Sunday of the of the month throughout the summer season (May-September) we hold a picnic where wine-makers and wine-lovers alike meet to enjoy each other’s company.