M e n ü a j á n l a t
Számunkra minden fogás a nap legfontosabb étkezése, ezért is készítjük ételeinket nagy
szakértelemmel és gondossággal, 100%-ban magas alapanyagokból, 100% szeretettel.
Kéthetente változó menükínálattal várunk minden hétvégén, amit friss alapanyagokból, lehetőségeink szerint farm-to-table szemlélettel és csupa szívvel készítünk Nektek.
A korábbiaktól eltérően ételeinkből helyben tudtok válogatni á la carte kínálatként.
Érkezésetek előtt mindenképp érdeklődjetek asztalfoglalással kapcsolatban telefonon
a 06 30 595 1778 számon, vagy pedig e-mailben az elmenybirtok@napvolgy.hu címen, mert kínálatunk a készlet erejéig tart.
(Amennyiben e-mailben foglaltok asztalt, kalkuláljatok azzal, hogy a válaszidő terheltebb napokon minimum 24 óra, és az üzeneteket beérkezési sorrendben dolgozzuk fel.
Mutatjuk, mivel készülünk májusban:
Előétel és levesek:
Hátszín carpaccio – grapefruitos “balzsamkaviár” – capri salsa – mikro zöldek 3.800 ft
Joghurtos eper gazpacho 2.200 ft
Vadraguleves – szarvasgombás gnochetti 2.300 ft
Főételek:
Lazacos tagliatelle – sült zöldségek 5.200 ft
Tanyasi supreme csirkemell – spárgás rizottó – radicchio 4.800 ft
Fűszeres szűz – édesburgonya – medvehagymás karfiolhab – ropogós pancetta morzsa 4.800 ft
Kakukkfüves gomolya – epres saláta – mézes dió – verjus 4.400 ft
Desszertek:
Szilvásgombóc – édes morzsa – vaníliás musthab 2.200 ft
Málnás tiramisu torta – mentás csoki 2.500 ft
3 fogás választásakor a vendégünk vagy egy pohár Egri Csillagra, vagy választásod szerint egy kávéra.
Kérjük ügyelj arra, hogy pénteken és szombaton a konyhánk 21:00 órakor, vasárnap pedig 14:00 órakor zár. Mindemellett a foglalás során kérünk Titeket, hogy akként tervezzetek, hogy az asztalfoglalás legfeljebb 3 órára szól.
Bízunk abban, hogy vendéglátásunkkal hozzájárultunk a mai nap jóérzéséhez, így kollégáink munkájának honorálásaként a számla végösszegéhez 12% szervízdíjat számolunk fel.
Menüajánlataink kiválasztásához tekintsd meg étlapunkat az „ÉTLAP megtekintése” gombra kattintva, majd a Megrendelés űrlapon (a menük leírása mellett) a megjegyzés mezőbe írd be a választott ételeket.
2 f o g á s o s m e n ü
bor nélkül (10.500 ft / fő-től)
vagy 3 tétel borral (12.500 ft / fő-től)
3 f o g á s o s m e n ü
bor nélkül (12.500 ft / fő-től)
vagy 5 tétel borral (15.500 ft / fő-től)
Nálunk a kacsamell is rosé, a mártás is vörösboros és a savak is olyanok, mint egy karakteres fehérborban. Hiszünk abban, hogy a bor és a gasztronómia kéz a kézben járnak, és szimbiózisukból egy olyan sajátos összhang születik, amely kölcsönösen emeli ki egyik-másik különlegességét.
Háromfogásos menünkből kóstolót nyerhetsz a Nap-völgy ízeiből az előételektől kezdve egészen a desszertekig.
4 f o g á s o s m e n ü
bor nélkül (15.500 ft / fő-től)
vagy 5 tétel borral (18.500 ft / fő-től)
vagy 7 tétel borral (20.000 ft / fő-től)
Örömmel invitálunk egy kulináris kirándulásra, hogy bepillants Eger új gasztro színfoltjába, ahol séfünk, Szeredi Tamás gondoskodik a különleges ízekről és élményekről, amelyet 7 különböző tétellel koronázunk meg Borászatunk legjavából.